با اینکه ایشان شفاها قرارداد را در حضور مشاور املاک تمدید نمودند و سه ماه اجاره جدید در حساب ایشان واریز شده میتوانند قرارداد را تمدید یا تجدید نکنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #71509974

باسلام، قرارداد اجاره منزل بنده در پایان خرداد ماه به اتمام میرسد. چند روز پیش با مالک واحد (موجر) به اتفاق مشاور املاکی که معمولا ملکهای ایشان را اجاره میدهد یک جلسه سه نفره در لابی ساختمان داشتیم و در آن جلسه به توافق تمدید اجاره به شرط پیش پرداخت سه ماهه اجاره بها به همراه افزایش ۲۰ درصدی اجاره رسیدیم. و تاریخهای تعهد پرداختهای بنده نیز در سه برگه کوچک توسط مشاور نوشته شد و به بنده و موجر ارائه شد و یک برگه هم نزد خود مشاور ماند تا روز ۲۱ یا ۲۲ خرداد جهت مکتوب نمودن توافق به بنگاه مراجعه کنیم. امروز بنده ۳ ماه اجاره پیش مربوط به تیر، مرداد و شهریور را به حساب موجر واریز کردم. اما اول شب مشاور با بنده تماس گرفت و گفت موجر گفته باید تاریخ سررسیدها را به ایشان چک بدهم در غیر اینصورت تمدید اجاره را انجام نمیدهد. آیا با اینکه ایشان شفاها قرارداد را در حضور مشاور املاک تمدید نمودند و سه ماه اجاره جدید(با افزایش ۲۰٪ نسبت به اجاره نامه قبلی) در حساب ایشان واریز شده میتوانند قرارداد را تمدید یا تجدید نکنند یا قانون راهی برای احقاق حقوق مستاجر بدبخت هم دیده؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمدید اجاره بایست به صورت مکتوب و در ظهر قرارداد اجاره سابق یا اجاره نامه جدید صورت بگیرد و خارج از این حالت تمدید محسوب نشده و شما از تاریخ انقضا مکلف به تادیه اجرت المثل ایام تصرف هستید. قانون گزار تمدید را فقط به صورت کتبی پذیرفته است