دادگاه گفته باید اون شخص هم بیاریم و حرف هایش رو بشنویم؛ راهنمایی فرمایید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۲ #71458975

من یک گوشی از فروشگاه خریدم که همان روز با کارتن و فاکتور از دوستم سرقت شده. روز بعد رفتم از فروشگاه بر اساس رسید خرید بانکی از فروشگاه رسید گرفتم با مهر و امضا. بعد شکایت کردم. استعلام همیاب هم اومد و نوبت اول دادگاه تشکیل شد. حالا میخوام سناریوهای مختلف رو بررسی کنم. طرف رو الان می شناسم ولی دادگاه گفته باید اون شخص هم بیاریم و حرف هایش رو بشنوم. الان راهنمایی می خوام .
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای محکومیت متهم باید قاضی برای صدور رای با احضار وی دفاعیات مشارالیه را استماع نماید در غیر این صورت نمی تواند رایبه محکومیت وی صادر نماید

سلام .قطعا متهم باید احضار شود و دادگاه بر حسب اظهارات ایشان و دفاعیات نسبت به صدور قرار منع تعقیب یا جلب به دادرسی اقدام نماید

با درود
متهم اظهار و دفاعیات ایشان استماع می‌شود و باتوجه به شکایت شما رای مقتضی صادر می‌گردد.

درود بر شما، سوالتان بسیار پییچده و مبهم بیان شده، لکن بایستی قبل از صدور حکم، صحبتها و دفاعیات هر دو طرف استماع شود.

بدون استماع اظهارات متهم نمی تواند وی را محوم نمایدلطفا سئوالتان را روشن مطرح کنید

سلام مسلما تصمیم گیری دادگاه مستلزم دفاع دو طرف است. سوال خود را بدون ابهام و روشن مطرح بفرمایید.

با سلام
چنانچه در شکایت خود طرف خاصی را مورد اتهام قرار داده باشید حتما باید در دادگاه حاضر و نسبت به این مورد از خود دفاع کند. بنابراین این موضوع که در زمان وقوع سرقت کجا بوده و به اثبات برسد رفع اتهام خواهد شد. مگر اینکه شما شواهدی در دست داشته باشید که یا از وجود مال مسروقه نزد ایشان حکایت کند یا دو نفر شاهد در لحظه سرقت ایشان را دیده باشند و یا فیلم دوربین مداربسته محل سرقت وجود داشته باشد.