امکان پرداخت مستقیم سهم وراث قبل از مزایده ملک موروثی به ایشان

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱ #71391897

با سلام و احترام، خانه پدریمان را یکی از وراث به مزایده گذاشته (۲ ماه دیگر) اگر من که یکی از وراث هستم، ابتدا در مزایده شرکت کنم و برنده شوم، می‌توانم سهم بعضی از وراث را بعد از مراسم مزایده به شخص خودشان بدهم و آن‌ها بیایند و در دادگاه رضایت بدهند و فقط سهم کسی که راضی نمی‌شود را به حساب دادگستری بریزم؟ اگر نمی‌شود این کار را بعد از مراسم مزایده انجام بدهم، آیا می‌شود قبل از مزایده انجام بدهم؟ یعنی سهم هر کدام از وراث را بر اساس قیمت کارشناسی پرداخت کنم (و بیایند در دادگاه رضایت بدهند) و بعد از مزایده فقط سهم کسی که رضایت نداده را بر اساس قیمت استخراجی مزایده پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. در صورت برنده شدن در مزایده مبلغ ثمن را بایستی به حساب دادگستری واریز نمایید. و این موردی که فرمودید امکان پذیر نمیباشد

با سلام در صورت برنده شدن در مزایده باید مبلغ را به حساب دادگستری واریز نمایید

با سلام
اقدام به خریداری و تسلیم سهم هرکدام از وراث از ثمن به وی پیش از مزایده، در صورتی صحیح است که همه وراث راجع به این امر توافق نمایند.

خیر شما در صورت برنده شدن باید مبلغ را به حساب دادگستری واریز کنید.

باسلام.تشریفات و مراحل مزایده گام به گام و قانونی باید طی شود حال چنانچه ملک مورد مزایده توسط شما که احدی از ورثه هستید یا هر شخص ثالث دیگری ضمن شرکت در جلسه مزایده در روز و ساعت تعیینی برنده مزایده شود مبلغ مزایده تماما و کمالا بحساب ذی حسابی واریز و بعد از یکماه هر کدام از ورثه با مراجعه به ذی حسابی و احراز هویت سهم خود را می توانند قانونا وصول کنند لذا بعد از این مراحل است که شما می توانید هر توافقی با برنده مزایده بنمایید.

با سلام
مزایده مراحل قانونی دارد که باید طی شود و با توجه به اینکه هر کسی می تواند در مزایده برنده شود و بر اساس نتیجه مزایده مبلغ را باید به حساب اعلامی دادگستری واریز نماید و قبل از اینکه ملک به مزایده رود شما در صورتی می توانید سهم سایرین را خریداری کنید که تمامی شرکا رضایت داشته باشند در غیر این صورت معامله شما با سایر شرکا بدون رضایت حتی یکی از آنها غیر نافد و قابل فسخ خواهد بود.

سلام اگر توافق باشد مشکلی ندارد