بدون ارسال هیچ پیامکی یا تماسی از طرف دادگاه باید چه اقدامی انجام بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۴ #71386770

وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ نظریه مجدد پزشکی قانونی تجدید و برای تاریخ ۲۷/۲/۹۹ تعیین گردید.
در مورد پرونده تصادف ماشین بنده با ماشین طرف مقابل در ادامه روند پرونده این پیام در سایت ثنا مشاهده شد. میخاستم بدونم بدون ارسال هیچ پیامکی یا تماسی از طرف دادگاه باید چه اقدامی انجام بدهم. مقصر طرف مقابل با ۳ سرنشین که یکی از ان ۳ سرنشین جراحت شدید داشته. بنده هم با ۳ ماه طول درمان و چند مورد شکستگی و جراحت.لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به سوال مطروحه شما باید منتظر ارسال پیامک از شعبه رسیدگی کننده باشید

"با سلام"
پس از اتمام طول درمان به پزشکی قانونی ارجاع داده خواهید شد

سلام
شما به محض انقضای مدت طول درمان خود که در گواهی پزشکی قانونی نوشته شده است برای تمدید آن باید به پزشکی قانونی معرفی شوید و مجددا گواهی اخذ و به شعبه ارائه کنید

اخطار دادگاه در مواردی است که نیاز به حضور یا اقدامی از طرف شما باشد . در موردی که ذکر کرده اید دادگاه در انتظار وصول پاسخ استعلام بوده و لذا ارسال اخطاریه ضرورتی ندارد .