در مورد نفقه هیچی ننوشته اند پس حکم نفقه من چی میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #71349733

سلام
در دادگاه در شکایت ترک انفاق از طرف من حکم ۶ ماه حبس برای همسرم دادن البته به این صورت نوشته اند که حبس تعلیقی بمدت ۵سال این یعنی چی؟
یعنی حکم زندان ایشون اجرا نمیشه؟
همینطور درمورد محل زندگی مشترک هم چیزی ننوشته اند و فقط نوشته اند که از نگهداری زوجه استنکاف نمودند. مگه در شکایت ترک انفاق قرار نیست تکلیف زوجه مشخص بشه؟
ولی اینجا هیچی ننوشته من چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت شکایت ترک انفاق، زوج فقط به مجازات قانونی این امر محکوم می شود که عبارتست از حبس
شما برای دریافت نفقه اکنون باید دعوای مطالبه نفقه با جلب نظر کارشناس مطرح کنید

سلام
چون شما کیفری شکایت نموده اید جهت مطالبه مهریه باید از طریق ارائه ی دادخواست مطالبه ی نفقه اقدام نمایید

سلام
حکم تعلیقی یعنی اگر در این مدت شوهر شما مرتکب جرم دیگری شد مثلا ترک انفاق علاوه بر اجرای مجازات جدید مجازات تعلیقی هم اجرا می شود برای مطالبه نفقه و مسکن باید دادخواست مطالبه نفقه در دادگاه حقوقی مطرح کنید.

سلام. شما از جنبه کیفریش شکایت کرده اید که حبس دارد و دادگاه نیز با توجه به موضوع مربوطه صلاح دانسته است که حبس را تعلیق کند. یعنی زندان نمیرود. تا مدت پنج سال تعلیق است و در صورتیکه در این پنج سال مرتکب جرمی نشه. اثار حکمش از بین میره.. شما برای دریافت نفقه به دادگاه حقوقی درخواست نفقه رو بدید