به ازای هر ماه دیرکرد از عدم پرداخت حق و حقوق ما با چه فرمولی و چند درصد این مبلغ محاسبه می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۵ #71339210

سلام وقت بخیر پیشاپیش، سپاسگذار لطف شما و پاسختان به پرسش اینجانب هستم.
حقیقتا بنده قبل از، عید و تا پایان اسفند ماه در شرکتی حضور داشتم که تا پایان سال اعلام برشکستگی نکرد اما اعلام کرد که نوانایی پرداخت حقوق ها را ندارد و حقوق بهمن ماه و اسفند ماه همینطور عیدی و سنوات ما را پرداخت نکرد و مدیرعامل قول داد که بعد از عید ۴ میلیارد رهن شرکت می گیرد و وسایل شرکت میفروشد و حقوق و مزایا ما را تا اردیبهشت ماه پرداخت می کند. اما اردیبهشت ماه این اتفاق نیفتاد و ایشان هم شرکت جدیدشان در یوسف اباد دایر کردند و شرکت قبلی هم تخلیه کردند اما پاسخگوی ما نبودند با ارائه قرار داد و مراجعه و طرح شکایت در اداره کار پیگیر این موضوع شدیم ایشان هم از ما کینه گرفتن و در حال حاضر با سایر دوستان با پرداخت کمتر از حق و حقوقشان تسویه کردند اما در تماس تلفنی عنوان کردند که پرداختی به شکایت کنندگان انجام نمیدن. سوال بنده این است که به ازای هر ماه دیرکرد از عدم پرداخت حق و حقوق ما با چه فرمولی و چند درصد این مبلغ محاسبه می شود و پس از صدور رای اداره کار بر روی این رای باید در شورای قضایی ادعای دیرکرد مطرح کنیم؟ ایا با مراجعه به شورای قضایی پس از صدور رای اداره کار با طرح شکایت علیه ایشون برای این فرد پرونده قضایی در قوه قضایی باز میشه؟! تشکیل پرونده در قوه قضائیه علیه این شخص از این طریق بخاطر ازار و اذیتی که به ما رسانده و کماکان دست بردار نیست اهمیت دارد. با تشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص طرز محاسبه دیرکرد با توجه به شاخص های اعلامی بانک مرکزی که بصورت ماهانه میباشد انجام می شود و در مورد حق شکایت در محاکم قضایی علیه ایشان هیچ منع قانونی وجود ندارد و کلیه خسارات قانونی قابل مطالبه میباشد.
مؤید باشید

نسبت به مبلغ تعیین شده در رای اداره کار امکان دریافت خسارت دیرکرد وجود ندارد .