بعد از ۶ ماه رانندگی تصادف کرده ام باید من هم خسارت بپردازم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۷ #71338111

باسلام...
من در شرکتی کار میکنم مدیر این شرکت ماشینی خریداری کرده است برای سرویس رفت و امد کارکنان شرکت و بابت آن از شرکت ماهیانه پول دریافت میکند. این ماشین را در اختیار من گذاشت تا من رانندگی آن را بر عهده بگیرم بدون هیچ مزدی و تمامی مخارج آن را صاحبش بپردازد حال من بعد از ۶ ماه رانندگی تصادف کرده ام باید من هم خصارت بپردازم یا خیر؟؟مراحل قانونیش چگونه هست.
باتشکر...

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه قراردادی در خصوص شرایط رانندگی بین شما و شرکت منعقد گردیده میبایست بر همان اساس تعهدات عمل نمود و چنانچه قراردادی منعقد نشده خسارت وارده به عهده راننده میباشد که در صورت بیمه بودن خودرو از طریق شرکت بیمه و در غیر اینصورت توسط راننده مقصر پرداخت میگردد

اگر ماشین برای شرکت باشد و شما نیروی شرکت باشید .پرداخت خسارت برعهده شرکت است نه راننده

اگر در این خصوص در ابتدای شروع به کار توافق نکرده باشید خسارت ماشین بر عهده مقصر حادثه میباشد که طرف مقابل را بیمه پرداخت کرده و خسارت ماشین مقصر در صورت نداشتن بیمه بدنه بر عهده راننده آن میباشد.