گرفتن سند از غیر رشید با سوء استفاده از ضعف فرد و تحصیل مال از طریق نامشروع عنوان شکایت در دادگاه جنبه کیفری دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۱ #71324104

سلام جناب
من چند روز پیش از جنابعالی و چند کارشناس سوالی پرسیدم تحت عنوان ایا ادعای محجوریت بعد از فوت شکایت جنبه کیفری دارد یا حقوقی که جنابعالی و کارشناسان پاسخ دادید که بعد از فوت جنبه حقوقی دارد چون بعد از فوت جرم محسوب نمیشود
سوالم این است عنوان شکایت من تحصیل مال نامشروع از غیر رشید با سوء استفاده از ضعف یا هوی و هوس فرد غیر رشید هست اگر حضور ذهن داشته باشید خدمتتان گفتم همسر دوم پدرم با توجه به بیماری پدرم و مشکل مغزی ایشون وکالت از ایشون گرفتن و چندین سال مرگ پدرم رو از ما که شهرستان بودند مخفی کردند و از طریق دادسرا ناحیه دو تهران مدارک پزشکی پدرم به پزشکی قانونی ارسال شد و نظریه پزشکی قانونی این بود که در تاریخ وکالت پدرم قادر به اداره امور مال خود نبوده کیفرخواست طرف مقابل صادر شد و الان در مرحله دادگاه هستیم چند روز پیش از جنابعالی سوال کردم که وکیل طرف مقابل در دادگاه در صورتجلسه مطرح کرد که ادعای محجوریت جنبه حقوقی دارد نه کیفری و جنابعالی تایید کردید که جنبه حقوقی دارد در صورتیکه شکایت من سوء استفاده از ضعف نفس پدرم بوده ایا باز هم نوع شکایتم اشتباه هست و باید مجدد برم شکایت حقوقی بکنم چون از اواخر سال ۹۷ تو مراحل شکایت کیفری هستیم و الان منتظر رای دادگاه هستم میشه بفرمایید با توجه به نوع شکایتم ایا باز هم شکایت حقوقی میشود یعنی تمام راهها ی رفته بیفایده بوده
با تشکر از جنابعالی

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بار اثبات این موضوع با شماست اگر بتوانید اثبات کنیدقابل پیگیری کیفری است

با سلام
عنوان شکایت کیفری شما صحیح است. منتها در کلیه امور کیفری باید سوءنیت مرتکب و علم وی برای دادگاه محرز گردد در فرض سؤال اگر متهم با اطلاع از حجر و بیماری شخص و با قصد سوء استفاده اقدام کرده باشد مرتکب جرم شده است.
علی ایحال اگر در این میان اسنادی نیز تنظیم شده باشد پس از صدور حکم حجر و تعیین تاریخ آن توسط دادگاه از طریق طرح دعوی حقوقی قابل ابطال میباشد.

با سلام
بار اثبات در خصوص این موضوع با شما می باشد . چنانچه بتوانید اثبات نمایید امکان تعقیب کیفری وجود دارد .

با درود
اگر بتوانید اثبات نمایید، مصداق سواستفاده از ضعف نفس میباشد.