قبل از اینکه جواب استعلام بیاید نامادری و برادر دوباره با تکرار شهادت دروغ هر دو قسم خوردن که در خونه حضور داشته؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۰ #71273809

باسلام و درود خدمت شما وکلای عزیز.اینجانب به اضافه خودم سه برادر دیگه هم دارم.که یکی از برادرها با من دوقلو می‌باشد.سومی در خدمت سربازی هست و چهارمی کوچکتر از همه که سنش به پانزده سال نرسیده.و ما چهار نفر مادر و درمان هر دو برابر تصادف فوت شدن. بهرحال ما هر کدام زندگی جدایی از هم داریم.ولی عید امسال یعنی نود و نه من و برادره دوقلو. در خانه ی پدر خود با هم بحثمون شد و باعث درگیری شد. و چون من در کرج زندگی میکنم. و کارم نیز آنجا هست.بعد از درگیری من با خانواده خود به کرج برگشتیم.ولی فردای آنروز که من بیخبر از همه جا بودم برادر دوقلوی بعد از چند روز برادر کوچکتر که دران روز در یگان خدمتی خود بود او را به خانه کشاندند.والبته که یک نامادری هم که دراین میان هستش. و با برادر کوچکترم همگی به دادگاه رفته و از من شکایت کردن و برادری که اصلا در روزه حادثه در خانه نبوده.برعلیه من شهادت دادن. و به اضافه نامادری و برادری کوچک که اصلا به سن تکلیف نرسیده. بر علیه بنده شهادت دادن. و من محکوم به دیه شدم بابت شهادت دروغ. و بعد از اینکه من محکوم به دیه شدم. از برادرم که سرباز هستش و اسمش علی. از علی شکایت کردم که ایشان در شب درگیری در محل حاضر نبوده و شهادت دروغ داده است. با عرض پوزش از شما عزیزان بابت طولانی شدن سوالم. ببخشید.ولی میخواستم کامل توضیح بدم تا بهترین راهنمایی هارو از شما کسب کنم.و بعد از شکایت من از علی.که شهادت دروغ داده است.درخواست استعلام از محل خدمتی ایشان را خواستار شدم.ولی قبل از اینکه جواب استعلام بیاید نامادری و برادری که هنوز از نظر عقلی به ثبات فکری نرسیده.است دوباره با مراجعه به دادگاه. و تکرار شهادت دادن دروغ. هر دو قسم خوردن که علی همان برادر سرباز. در روز درگیری در خونه حضور داشته است. و بعد از پنج روز از این قسم خوردن و شهادت دادن. از یگان خدمتی جواب استعلام اومده. و در اون استعلام به صراحت اعلام شده است که سرباز وظیفه علی در تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۱۱ لغایت تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۹در پادگان مربوطه حاضر بوده و هیچگونه مرخصی شهری یا مدت دار نداشته است. و قابل ذکر است که تاریخ درگیری در ۱۳۹۹/۰۱/۰۷ یعنی هفت روز بعد از تحویل سال. ایا الان با این حال من باید چکار کنم. و چه شکایتی باید تنظیم بشه. تو رو خدا کمکم کنید.بخدا الان یکسال هستش که از کارو زندگی افتادم.ممنون میشم.راهنمایی بفرمایید تا صبح وقت دارم.با تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر حکم قطعی نیست و مهلت اعتراض تمام نشده به استناد پاسخ استعلام تجدیدنظرخواهی کنید.

می توانید به عنوان شهادت کذب علیه ایشان شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود بر شما، با این اوصاف میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی بابت شهادت کذب از ایشان شکایت کنید.

سلام
اگر دلایل متقنی بر کذب بودن شهادت دارید می توانید شکایت کنید.