بابت دریافتی حداکثر حقوقش از کجا استعلام بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱ #71256157

با سلام و وقت بخیر.
از همسر سابقم بابت مهریه ( ۳۴سکه معوقه. حکم اولیه ۱۰ تا پیش قسط و هر سه ماه یک عدد ) حکم جلب داشتم که بعد از ۸ سال بخاطر متواری بودن مهر ماه ۹۸ دستگیر شدن که قاضی از تعداد معوقات رای نهایی بر ۳ تا پیش و هر ۶ ماه دادن. حال ایشان بعد گذشت چهار ماه از رای نهایی، مجدد درخواست تعدیل زده اند که حقوق ۱/۵۰۰/۰۰۰ تومانی و نفقه ۴۸۰ هزار تومانی و اجاره منزل ۶۰۰ هزار تومانی میدهند. در صورتی که همه موارد کذب است. در لیست بیمه حقوقش ۲/۹۰۰/۰۰۰ تومان رد میشود و هنوز رای قطعی نفقه فرزند نیامده که بخواهند پرداختی هم داشته باشند.حال سوالم از شما بزرگواران اینست بابت دریافتی حداکثر حقوقش از کجا استعلام بگیرم؟ از تامین اجتماعی یا محل کارش؟ آیا بنده هم باید دادخواست تعدیل بزنم؟ با چه دلیل و مستنداتی؟ لازم به ذکر است که ایشان قبلا با شرکتش تبانی کرده و فیش حقوقی ۱/۵۰۰/۰۰۰ آورده بودند.خواهشمندم راهنماییم کنید.با احترام.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما دادخواستی مبنی بر تعدیل اقساط به طرفیت ایشان مطرح نمایید.
در خصوص استعلام نیز میتوانید با درخواست از مرجع قضایی خواهان پیگیری از طریق محل کار ایشان و بیمه ی مربوطه را نمایید.

با سلام
چنانچه زوج دادخواست اعسار داده شما نیز بایستی دادخواست افزایش میزان اقساط مهریه را از دادگاه بخواهید و برای اثبات ادعای خود بایستی دارایی و اموال زوج را به دادگاه معرفی نمایید
برای استعلام از حقوق دریافتی زوجه ، میتوانید در صورت داشتن شاهد و در غیر اینصورت با دستور مقام قضایی از محل کار ایشان و نیز تامین اجتماعی اقدام نمایید .

با سلام
تعدیل اقساط مهریه حق زوج است لیکن زوجه باید دادخواست افزایش اقساط مهریه تقدیم نماید،

شما هم می توانید دادخواست تعدیل مطرح تا رسیدگی انجام شود ودرخواست استعلام از محل کار و بیمه بنمایید.