آیا راه حلی وجود داره که همین یک حساب حقوقمو از مسدودی خارج کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۷ #71247796

با سلام و احترام
من سال ۹۵ طلاق گرفتم و باتوجه به اعسارم که تایید شد حکم به هر ۴ ماه یک سکه داده شد بعد از افزایش قیمت سکه و درخواست تعدیلی که دادم به هر ۶ ماه یک سکه تغییر کرد. حدود ۴ سال هم ازدواج مجدد کردم. طرف مقابل چون مالی بنامم نبوده و یک قسطم عقب افتاده و نتونستم پرداخت کنم تمام حساب های منو مسدود کردند حتی حسابی که حقوقمو واریز میکنن.
سوالم این هست که وقتی من حتی نمیتونم از مالی که به عنوان درآمد ماهیانه بعنوان حقوق واریز می شود استفاده کنم چطور میتونم اقساط مهریه پرداخت کنم؟
آیا میتونم در بانکی که تا بحال حسابی نداشتم حساب جدیدی باز کنم برای پرداخت حقوق و آیا در آینده برای این حساب مشکلی پیش نمیاد؟
لطف و محبت بسیاری میکنین که به تمام سوالات من پاسخ کاملی ارائه نمایید.
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با افتتاح حساب جدید مجددا آن حساب نیز مسدود خواهد شد . بدیهی است مطابق قانون هرگاه معسر از پرداخت اقساط در موعد مقرر خودداری نماید محکوم له از هر طریق میتواند اموال شناسایی شده یا حسابهای وی را توقیف نموده یا جلب محکوم علیه را از دادگاه درخواست کند .

سلام اگرشما حساب جدیدی افتتاح کنید قطعا آن را هم مسدود می‌کند ؛به محض پرداخت اقساط می توانید تقاضای رفع مسدودی حسابها راکنید؛