آیا دادگاه به زنان غیر باکره، حکم غیرمدخوله با استناد شهادت زن و مرد بر عدم داشتن هرگونه رابطه جنسی خواهد داد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۸ #71242386

۲-آیا ثبت احوال اجازه پاک کردن شناسنامه آقایان(درصورت داشتن شرایط قانونی آن) را می دهد؟ (یا منحصرا این خدمت برای خانم ها ست)

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شرط حذف نام همسر به دلیل بکارت در مورد خانم ها ست .

بنام خدا،سوال دارای ابهام است.

با سلام، این شرط فقط برای بانوان است

سلام سوال شما مبهم است لطفا سول خود را مختصر و صریح بیان کنید یا اقدام به ثبت مشاوره نمایید.

سلام
موضوع از طریق معرفی و معاینه از طریق پزشکی قانونی تایید می شود و در صورت غیر مدخول میتوانید تقاضای حذف همسر خود را از شناسنامه اقدام نمایید !

باسلام
باکره یا غیر باکره گی صرفا از طریق پزشکی قانونی خواهد بود
اگر غیر مدخوله باشد میتوانید اقدام به حذف نام همسر کنید اگر مدخوله باشد بایستی با ازدواج مجدد و ثبت ازدواج در شناسنامه انجام تا بعد اقدام به تعویض شناسنامه نمایید

غیر مدخوله بودن در هر حال نیز به گواهی پزشکی قانونی دارد
حذف نام همسر سابق در هر حال به درخواست شخص توسط ثبت احوال انجام میپذیرد....