آیا میتونم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۳ #71218548

باسلام ما مبلغی از یه آقایی طلب داشتیم و با حکم جلب ایشون و به همراه پلیس ایشون رو در منزلش جلب کردم سه روز بعد خانم ایشون بابت ضرب جرح از بنده شکایت کرد و پلیسی که اونجا بود به عنوان شاهد گفت که اتفاقی نیوفتاده و اون خانوم تو هیچ جلسه ای شرکت نکرد و پرونده منع تقیب خورده دیروز سوالم اینه ایا میتونم اعاده حیثیت کنم و به نتیجه میرسه چون من سه بار مجبور شدم برم شهرستان و خیلی اذیت شدم و از کارم عقب افتادم
باتشکر

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دعوا به مفهوم اخص ان یعنی توانایی قانونی مدعی حق تضییع یا انکار شده در مراجعه به مراجع صالح ، و هر حق مشروع مورد حمایت قانون است ،
در فرض سوال مطروحه ، صرفا به جهت شکایت نمیتوان اعاده حیثیت کرد زیرا اعاده حیثیت یعنی برگرداندن حیثیت شخصی و خانوادگی و اجتماعی از دست رفته به حالت سابق بر آن
در نتیجه چنانچه در اثنای این شکایت حیثیتی از شما زائل شده یا موجبات خسارتی بر شما فراهم شده میتوانید شکایت کنید در غیر موارد مطروحه ، خیر شکایت شما ره به جایی ندارد .
موفق باشید

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با سلام
هر چند این امر قابل اعاده حیثت میباشد و برای همین خاطر در صورت شکایت شما ارجاع امر به شورای حل اختلاف به جهت صلح و سازش خواهد شد اما نتیجه چندانی به دست نخواهید آورد بهتر است هزینه و وقت اضافی برای این امر هدر ندهید