با مصادره شدن پول پیش توسط همسر ایشان؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳ #71145085

با سلام
من خانه ای را اجاره داده ام و ۴ سال شفاها تمدید کرده ایم. بهمن ماه سال گذشته نامه ای از اداره ثبت اسناد به دست من رسید مبنی بر مصادره شدن پول پیش مستاجر ( طرف قرارداد بنده ) توسط خانم ایشان به عنوان مهریه. حال ایشان اجاره ۵ ماه را پرداخت نکرده اند و من چندین بار از ایشان خواسته ام ملک را تخلیه کنند اما ایشان پاسخ میدهند پول پیش رو به من بده تا تخلیه کنم و یا انقدر میمونم تا پول پیش با اجاره ها سر به سر شود. الان من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با اقامه دعوی مبنی بر مطالبه اجور معوقه ۵ ماه بر علیه مستاجر اقامه دعوی نمایید و نیز میتوانید دستور تخلیه و خلع ید مستاجر را از دادگاه بخواهید .

طبق نظر جناب نریمانی اقدام بفرمائید.

با سلام
شما باید ابتدا به مستاجر اظهار نامه بدین و تقاضای تخلیه عین مستاجره بکنید.
و بعد از طرق واحد اجرا که پول پیش رو توقیف کرده عمل کنید
بهتر ابتدا مشاوره تلفنی بگیرید.

باتوجه به اتمام مدت قرارداد ، از طریق شورای حل اختلاف دستور تخلیه ملک و مطالبه اجور معوقه را مطرح بنمایید.