اجرت المثل ملک از زمان عقد محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #71133018

با سلام ، سه دانگ از منزل مسکونی من مهریه همسرم بوده ایشان یک سال قبل مهریه اجرا گذاشته و دادخواست انتقال سند سه دانگش را داده.
اکنون هم اجرت المثل سه دانگ را مطالبه کرده، دادگاه در قرار کارشناسی نوشته: کارشناس منتخب ضمن مطالعه پرونده و ... نظریه خود را در مورد میزان اجاره از « زمان تحویل» به نسبت سهم خواهان بیان کنید.
منظور از «زمان تحویل» چیست کارشناس اجرت المثل را از زمان عقد باید حساب کند یا از همین یکسال قبل که دادخواست مهریه داده؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبنای محاسبه اجرت المثل ، زمان تصرف است
مطابق ماده ۳۳۷ قانون مدنی نیز حتی اگر با رضایت صاحب مال ، از ملک و اموال او استفاده شده باشد ، استفاده کننده را ملزم به پرداخت اجرت المثل می نمـاید، بیان ماده اینگونه است که : هرگاه کسی بر حسب اذن صریح یا ضمنی از مال غیر استیفاء منفعت کند ، صاحب مال مستحق اجرت المثل خواهد بود .