تصرف زمین کشاورزی دارای مالکیت با نسق و دریافت سند تک‌برگ

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۹ #71126122

سلام، ممنون که پاسخگو هستید. پدرم سال ۴۶ و مادرم سال ۷۸ فوت کردند. موقع تقسیم اراضی سال ۵۱ برادرم ۱۸ سال سن داشته، نسق برای زمین که برای پدرم بوده دریافت کرده در حالی که مادرم روی زمین کار کرده و برگه قیم بودن کودکان را دارد و سند تک برگ برای برادرم صادر شده. الان ما خواهران چه کار کنیم؟ آیا می‌شود نسق بودن او باطل شود و به ما هم ارث برسد؟ یک مطلبی که مردم روستا و آشنایان می‌گویند، این است که زمین از اول برای پدرم بوده ولی ما هیچ چیزی در دست نداریم برای اثبات اینکه زمینی که صاحب داشته چگونه زمین نسق دار شده!

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا سند نسقی قراردادی بین مالک زمین و کشاورز بوده . در فرض پرونده ی شما چنانچه پدرتان مالک اصلی بوده پس سند نسقی وجود ندارد که در اینصورت میتوانید دعوای ابطال سند برادرتان را مطرح بفرمایید . سوالتان دارای ابهام است جهت برسی بیشتر از مشاوره وکلای بنیاد وکیل کمک بگیرید.

سلام این دعوت را مطرح کنید ابطال سند و تنظیم مجدد سند مطابق با قواعد ارث

با سلام
با استناد به شهادت شهود جهت اثبات حقانیت ، اقامه دعوی بطرفیت برادرتان اقدام نمایید

با درود، برادرتان به نمایندگی (غیرقانونی) صاحب نسق شده که می تواند حتی جرم باشد و امکان تنظیم سند برای شما وجود دارد

با سلام دعوایی که باید طرح کرد

ابطال سند و تنظیم مجدد سند مطابق با قواعد ارث هست

با سلام
خود اظهاری نمی تواند موجب تملک نسق شود، برادرتان به سببی قانونی مالک نسق زراعی شده است. جهت راهنمایی بهتر بایستی آن سبب را کشف و بیان نمایید.

با سلام
اگر نسق زراعی متعلق به پدرتان بوده باید به همه وراث ارث برسد ولی اینکه می فرمایید فقط یکی از وراث سند گرفته یعنی زمین توسط صاحب نسق در زمان حیات به ایشان واگذار شده است . غیر از این نمی تواند باشد. جهت اطمینان به اداره امور اراضی شهر محل وقوع ملک مراجعه کنید.