از من به جرم تهمت و افترا شکایت کرده آیا من جرمی را مرتکب شده ام؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۲ #71106330

سلام
بنده در دادگاه علیه کسی به جرم ربا خواری شکایت کرده بودم دادگاه کیفری رای بر محکومیت فرد صادر کرد ولی پرونده وقتی به تجدید نظر رفت فرد برائت گرفت حال او از من به جرم تهمت افترا شکایت کرده آیا من جرمی را مرتکب شده ام من قانونی میخواستم به حق و حقوقم برسم قصدی دیگری نداشتم

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
با توجه به صدور حکم دادگاه بدوی به نظر مدارک لازم رو ارایه دادید و سونیتی نداشته اید که به نظر به جرم افترا محکوم نخواهید شد.

اگر سو نیت شما در شکایت محرز شود می تواند به عنوان افترا علیه شما شکایت کند

درود بر شما، چنانچه بدون سوءنیت و صرفا برای احقاق حق خود از ایشان شکایت کرده باشید، شما محکوم نخواهید شد.

درود
اگر در شکایت کردن علیه ایشان سو نیت نداشته باشید و ثابت شود محکوم نمی شوید.

نخیر عزیزم
طبق تفسیر مجلس چنانچه کسی شکایت کند ونتواند شکایتش خود را ثابت کند قابل تعقیب نیست مگرا باقصدبی آبرو کردن طرف شکایت کرده باشد

سلام. در صورت صدور حکم قطعی برائت، فرد میتواند علیه شما اعاده حیثیت نماید. پیشنهاد بنده اینه از این به بعد قبل از طرح شکواییه علیه افراد، اسناد و ادله معتبر جهت ارائه به دادگاه رو تهییه کنید.