آیا امکان شکایت از آب منطقه ای به دلیل نبستن قرارداد با من و به کارگیری نیرو بدون قرارداد هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #71098656

سلام. من نزدیک به سه ساله در واحدی به نام گشت و بازرسی در اداره آب استان -----مشغول به کار هستم. اداره آب شامل شرکت آب منطقه ای ----در مهرشهر و ادارات زیرمجموعه در شهرستان های استان ---. من به صورت قراردادی با شرکت های مشاوره و اخیرا پیمانکار که با آب منطقه ای قرارداد دارن و در یکی از شهرستان های استان کار میکنم. متاسفانه آب منطقه ای ------با سوء استفاده از وضعیت سخت اقتصادی و ضعیف بودن بازار کار، هرگونه اجحاف و بی انصافی رو در مورد پرسنل گشت و بازرسی روا میداره. مشکلاتی که برای ما به وجود آوردن به طور خلاصه اینها است: عدم بستن قرارداد در موعد مقرر و ماه ها انجام کار بدون داشتن هیچگونه قراردادی نه با آب منطقه ای و نه با شرکت های مشاوره یا پیمانکار، عدم شفافیت در پرداخت ها و پرداخت حقوق با تاخیرهای چند ماهه و به صورت علی الحساب بدون ارائه فیش حقوقی، عدم پرداخت مطالبات قبلی و پاسخگو نبودن آب منطقه ای و شرکت های مشاوره و پیمانکار، عدم پرداخت به موقع بیمه و بروز مشکلات بیمه ای، پرداخت نشدن اضافه کاری ها و حتی حذف اضافه کاری بعد از تایید نماینده خود کارفرما و اعمال تغییر روی تایم شیت مهر و امضا شده در جهت پرداخت نشدن اضافه کاری، کاهش بسیار زیاد و بدون دلیل حقوق نسبت به سال های قبل به طوریکه دریافتی ماهانه چهار میلیون تومان در سال ۹۶ به دو میلیون پانصد هزار تومان در سال جاری کاهش پیدا کرده. اعمال بندهای عجیب در قراردادهایی که تاکنون منعقد شده و عدم مطابقت قرارداد با قانون کار و موارد زیاد دیگه. سوالم اینه که آیا امکان شکایت از آب منطقه ای ---- به دلیل نبستن قرارداد با من و به کارگیری نیرو بدون قرارداد هست و در صورت شکایت چه نتایجی ممکنه حاصل بشه؟ و دیگه این که آیا موارد ذکر شده قابل پیگیری هست و راهی وجود داره که کلیه حق و حقوق تضییع شده من از آغاز همکاری با آب منطقه ای ----احیا بشه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای مطالبه حق و حقوق خویش بایستی از طریق اداره کار اقدام نمایید
و اگر شکایتی بر علیه اداره دارید بایستی از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

با سلام
به اداره کار میتوانید مراجعه کنید برای مطالبه اضافه کاری و کسور حقوق نسبت به قانون کار و برای شکایت از اداره نیز از طریق سامانه ثنا به صورت مستقیم توسط دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید