همسایه از وقتی اومده دوبار از ما دزدی شده، آیا میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۲ #71091925

باسلام. پدر و مادرم توی یک چهار واحدی زندگی میکنن که صاحبخانه بالایی با پدرم رابطه خوبی نداره رفته یکی از فامیلهاشو که معتاد و اراذل اوباشه بهش خونه رو اجاره داده و دو ساله مارو اذیت میکنه (رفت و آمد و سر و صدا کردن نصف شب - آواز خواندن نصب شب - آشغال ریختن جلوی چهار واحدی- قلدری کردن و بلند حرف زدن با تلفن - باز گذاشتن در حیاط و...)، همسایه ها هم همه میدونن و کلافن ولی چون مستاجر بالایی اراذل اوباشه و معتاده میترسن آسیبی به خانوادشون وارد کنن اگه استشهادیه امضا کنن برای همین کسی حاضر نشده استشهادیه امضا کنه. صاحب هانه بالایی هم باهاش همدستی کرده بدون اینکه قراردادی باهاش ببنده دوساله گذاشتش تو خونه، این مستاجره از وقتی اومده دوبار از ما دزدی شده که احتمال میدیم کار خودش باشه، توی این شرایط راهکار چیه؟ آیا میشه شکایت کرد؟ یا به پلیس باید گزارش بدیم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید چون خودم دانشجوام پیش مادر پدرم نیستم تمرکز درس خوندن ندارم. باتشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدارک و مستندات کافی و یا شهودی در این باره دارید اقدام ب شکایت از ایشان کنید در غیر اینصورت و با نسبت دادن این عمل ب همسایه بدون هیچ دلیل و مدرکی عواقبی برای شما خواهد داشت و همسایه با رفع اتهام از خود میتواند اعاده حیثیت کند

میتوانید شکایت نمایید ولی اگر قادر به اثبات ادعای خود بر علیه وی نشوید میتواند عواقب قانونی برای شما در پی داشته باشد .

با سلام خدمت شما، توجه داشته باشید اثبات هر شکایتی در مراجع قضایی نیازمند وجود ادله، اسناد و مدارک است، لذا چنانچه این اسناد و مدارک را که در این مورد میتوان به استشهادیه یا اثبات سرقت از طریق شهادت همسایه ها اشاره کرد، میتوانید فراهم کنید، امکان شکایت از ایشان تحت عناوین سرقت و ایجاد مزاحمت وجود دارد، در غیر اینصورت شکایت راه به جایی نخواهد برد.

با سلام
امکان تنظیم شکایت کیفری علیه ایشان موجود است ولی هر شکایتی نیازمند ارائه دلایلی از جمله استشهادیه و یا حتی در صورت وجود دوربین مدار بسته در ساختمان ، فیلم دوربین ها می باشد . پیشنهاد می گردد چنانچه فاقد دلایل محکمه پسند می باشید از طرح دعوی خودداری فرمایید .

سلام باید ادله قوی داشته باشید در غیر این صورت طرف مقابل میتواند ادعای افترا نسبت به خود کند

با سلام، برای شکایت کردن باید مدرک مستندی داشت؛ مثلا شاهد، استشهادیه محلی و ... . اما اگر پرونده و سابقه کیفری داشته باشد، می توان طرح شکایت و به پلیس این رفت و آمدها را گزارش داد؛ تا صورت جلسه شود و بتوان روند شکایت را شروع نمود.