گرفتن گواهی حصر وراثت نامحدود چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱۷ #71072466

با سلام خدمت وکلا و مشاورین عزیز
خدمتتون عرض کنم که ما برای پدربزرگمون که فوت شده انحصار وراثت فرزندان رو انجام دادیم
(فرزندان متوفی همگی فوت شده اند)
که باتوجه به اینکه از اموالش دقیق مطلع نبودیم مالیات بر ارث هیچ اموالی ثبت نکردیم و حصر وراثت محدود برای فرزندان انجام شده.
اکنون ما نوه های شخص متوفی برای اینکه به اسناد وپلاک های ثبتی دسترسی پیدا کنیم و اگر بخواهیم حصروراثت نامحدود انجام بدیم باید چکارکنیم؟
چون برای کارهای اداری وحقوقی گفتن باید گواهی نامحدود بگیرین که بعدا به مشکل بر نخورید.
ممنون میشم پاسخ کامل بفرمایید که بتونیم اقدام کنیم.

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اظهارنامه پر میکنید و مالیات برارث را پرداخت میکنید و بعد کلیه اطلاعات اموال ثبت شده به شما اعلام میشود

با سلام شما می بایست از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواستی مبنی بر انحصار وراثت به طرفیت وراث درآخرین شورای محل اختلاف محل سکونت متوفی

باسلام
شما باید بدوا نمسبت به تحر یر ترکه اقدام نمایید تا صورت اموال به دست بیاد گواهی حصر وراثت صرفا جهت شناسایی وراث وسهام آنهاست

باسلام‌
وقت بخیر،دادخواست گواهی انحصار وراثت نامحدود را ازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید وپس از اخذ گواهی انحصار وراثت جهت مشخص گردیدن صورت اموال متوفی وتقسیم ترکه دادخواست تحریر ترکه وتقسیم ترکه را ثبت نمایید.

با سلام،در قدم اول دادخواست انحصار وراثت به دادگاه عمومی از طریق دفتر خدمات قضایی حقوقی دهید سپس دادخواست تحریر تر‌که دهید.

مجددا برای اخذ گواهی حصر وراثت نامحدود اقدام کنید و برای استعلام اموال متوفی درخواست تحریرترکه کنید.

با درود
ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست انحصار وراثت را به دادگاه عمومی حقوقی دهید