یک واحد میخوام بخرم میگن سند تک برگ نداره و وکالتی خرید و فروش میشه؛ مشکل برایم ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۷ #71063781

من یه آپارتمان پیدا کردم مال تعاونی وزارت کار هست یک واحد میخوام بخرم میگن سند تک برگ نداره و وکالتی خرید و فروش میشه چون اعضا همکاری نکردن و هنوز پایان کار نداره البته سال ۸۲ ساخته شده و همه هم ساکن هستند با وکالت و مبایعه نامه معامله میشه برای من چه مشکلی ممکنه در آینده پیش بیاد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخریدو فروش وکالتی هرچند بلاعزل امکان فوت جنون وسفه یکی از طرفین وجود دارد که دراین صورت عقد وکالت منفسخ شده وملک دیگر متعلق به شما محسوب نمیشود واز طرفی امکان انتقال آن به چند نفر و کلاهبرداری وجود دارد

با درود
شاید در آینده با مشکل روبرو شوید.

سلامد. حتما و حتما در خرید و فروش این چنینی دقت لازم به عمل آورید وگرنه با مشکلات عدیده ای مواجه می شوید حتما قرارداد شما رو وکیل تنظیم کنه و بهتر است که موضوع معامله سند رسمی داشته باشد و شما بصورت رسمی مالک شوید

با سلام
از امتیازات موجود برای اسنادرسمی برخوردار نخواهید بود . همچنین امکان فروش به چندین نفر وجود خواهد داشت .

امکان کلاهبرداری وتخلف هست یابه کل منصرف شوید یا با بررسی و پرس وجوی بیشتراقدام کنید

درود
خرید وکالتی ممکن است بعدها برای شما دردسر شود و این ملک به شخص دیگری هم فروخته شده باشد.

کلا خرید و فروش وکالتی ملک پیشنهاد نمی شود ضمن آثار حقوقی خرید ملک وکالتی احتمال کلاهبرداری وجود دارد