نداشتن قرارداد آیا خللی در اجرای چک ها ایجاد میکنه یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۳ #71059683

من۶ ماه پیش از یک نفر دلار به صورت مدت دار خریدم اون موقع دلار حدود ۱۵ تومن بود و من ازش ۱۴ تومن خریدم . به این صورت که بهش پول ریالی دادم (۲۵۰ میلیون تومن) و گفت دلارهام یک ماه دیگه آماده میشن ، قرار شد دلار ها رو یک ماه بعد بهم تحویل بده . بابت اصل پولم ازش یه چک گرفتم و یه چک دیگه هم ازش گرفتم به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان . در هیچ کدام از چک ها کلمه بابت ضمانت یا بابت فلان ذکر نشده است . حالا چون دلار خیلی گران شده از دادن دلار ها به من طفره می رود . قراردادی بین ما نوشته نشده است حالا اگر دو تا چک رو بزارم اجرا میتونم از طریق دادگاه و یا اداره ثبت به پولم برسم ؟ یا دادگاه ازم میپرسه که چک ها بابت چی هستند و چرا چک داری و ازم مدرک بخواد که چک ها بابت چی هستند ؟
بینمون sms و تماس برقرار شده و در مورد دلار ها صحبت کردیم . از طریق sms میشه ثابت کرد که معامله دلار بینمون بوده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام صادرشدن چکی که از لحاظ شکلی درست تنظیم شده است دلیل بر مدیون بودن صادرکننده دارد و الزام به پرداخت وجه چک می باشد میتوانید درصورت عدم پرداخت واخواست نمایید و به اجرا بگذارید.

با سلام
با وجود چک ، قاضی به دلیل صدور چک کاری ندارد و صادر کننده چک ملزم به پرداخت وجوه آن میباشد
شما علاوه بر اصل وجه چک ، میتوانید تاخیر تادیه ان را نیز از دادگاه تقاضا نمایید

خیر منشا صدور چک اهمیتی ندارد و نیاز به ارائه قرارداد نیست . لذا چک ها را اقدام کنید

با عرض سلام صادر کننده چک به محض صدور متعهد به پرداخت چک میشود میتوانید اقدام کنید

بله نسبت به هردو چک میتوانید اقدام کنید.

باسلام صرف صدور چک فی نفسه برای صادر کننده ایجاد تعهد می کنه وملزم به پرداخت درحق شماست