بیمه چه مجازاتی برای آن یکسال سابقه صوری، می تواند اعمال کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۸۰۷ #71047339

با سلام
من سه سال پیش با داشتن ۲۹ سال سابقه بیمه توسط افرادی یکسال سابقه صوری برای من ایجاد شد و من بازنشسته شدم. الان بیمه متوجه آن یکسال سابقه صوری شده است.
سوال من این است که بیمه چه مجازاتی برای من می تواند اعمال کند؟
سن من در حال حاضر ۵۶ سال است.
آیا برای آن ۲۹ سال سابقه مشکلی پیش خواهد آمد؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منظورتان از صوری بودن رد کردن لیست بیمه و پرداخت حق بیمه بدون اشتغال است مشکلی پیش نمی آید ولی اگر دستکاری در سوابق اداره است مجازات کیفری دارد .

سابقه قبلی چون واقعی میباشد مشکلی ندارد ولی ممکن است برای اون یکسال صوری مجازات کیفری در صورت شکایت بیمه از شما تعیین شود

با سلام
برای سابقه قبلی مشکلی پیش نمی آید ولی بحث جعل و ... مجازات کیفری دارد