شوهرم به من گفته است که به خانه پدرم بروم، چگونه میتوانم از زوج شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۷ #71041981

با سلام و احترام

بهمن ۹۴ با همسرم زندگی مشترکمان را شروع کردیم. همسرم فرد خسیسی است و تا حدود یکسال هیچ خرجی به من نداد. پس از آن هم چند ماه یکبار، متاسفانه با وجود تمکن مالی همسرم، به شدت در تامین خوراک هم سخت گیری میکرد و هر چند ماه وقتی میگفتم چرا خوراک با کیفیت تهیه نمیکنید؟
پاسخ میداد: همینه که هست. دیگه نمیخرم. ناراحتی برو خونه بابات.
آخرین پولی که به من داده اوایل مرداد ۹۷ بوده و بهمن ۹۷ که دیگر تحمل رفتارهایش را نداشتم به منزل پدرم آمدم. بعد از حدود سه ماه آمد و با پدرم صحبت کرد و اعتراف کرد که به من گفته برو خونه بابات.
آیا این عبارت مصداق بیرون کردن من از خانه است؟
میتوانم از لحاظ حقوقی پیگیری کنم؟

پیشاپیش سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بر اساس عرف و اختلافات زناشویی اعتراف به این موضوع کمکی به شما نمیکنه
بهتر است برای کاهش اختلاف از داوری استفاده کنید مگر اینکه بخواهی روند به طلاق منجر بشه

اگرشوهر نزد قاضی اقرارکند که گفتم بروخونه بابات ، حق باشماست والا خیر

اگر همین اقرار را نزد دادگاه هم بکند نتیجه پرونده به نفع شماخواهد بود. و الا با صرف شهادت پدرتان هم ثابت نمیشود. مگر اینکه دو شاهد دیگر داشته باشیدکه از اخراج شما از منزل مطلع باشند.
در مورد بی کیفیتی هم باتوجه به شئون خانوادگی زن باید نفقه تهیه شود و در صورتی که دون شئون زن باشد نفقه دریافت نشده است ولی اثبات این موارد بسیار سخت است.

سلام شما میتوانید بابت عدم پرداخت نفقه گذشته و حال خود اقدام کنید که باید عدم پرداخت نفقه را اثبات کنید در ضمن در صورت عدم پرداخت نفقه شما ملزم به تمکین نیستید

سلام.دادخواست مطالبه نفقه بدهید از روزی که گفته از منزل خارج شوید.

بله میشود
شما میتوانید مطالبه نفقه نمایید
ولی بهتر است سازش کنید

اگر در دادگاه همین را تکرار کند فقط اقرار است