آیا پس از ارسال اظهار نامه رسمی و استنکاف وی می توان از او تحت عنوان کیفری «خیانت در امانت» یا عنوان کیفری دیگر، شکایت نمود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۹ #71012879

با سلام. شخصی مدارک موال غیر منقول مورث که نزد او به امانت بوده را پس از وفات مورث، به ورثه با ز نمی گرداند. آیا پس از ارسال اظهار نامه رسمی و استنکاف وی می توان از او تحت عنوان کیفری «خیانت در امانت» یا عنوان کیفری دیگر، شکایت نمود یا مسیر احقاق حق در اینجا فقط دادخواست حقوقی است؟ تشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید شکایت نماییدومیتوانیددادخواست استردادمدارک تقدیم کنید

با سلام در صورتی که شاهد یا دلیل دیگری دارید که این اسناد به امانت دست وی بوده است میتوانید شکایت کیفری خیانت در امانت را مطرح نمایید .می توانید هم قبل از شکایت به وی اظهارنامه دهید.

جهت طرح شکایت خیانت در امانت باید سپرده شدن اموال به امین و امانی بودن آنها را اثبات کنید البته در قضیه مطروحه توصیه می‌شود که نسبت به طرح دعوای حقوقی اقدام کنید

دو راه امکان دارد
دادخواست الزام به استرداد مدارک
و شکایت کیفری خیانت در امانت

اگر شرایط یا عناصر امانی بودن در ید وی را می تونی اثبات کنی بله می توانی شکایت کیفری کنی

باسلام
دادخواست استرداد مدارک دهید.

درود
بهتر است دادخواست استرداد بدهید زیرا تا زمانی که امانی بودن ثابت نشود خیانت در امانت تحقق نیافته