آیا دادگاه بنا بر ادعای شاکی رای صادر میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۱ #70990329

سلام
اگه در تصادفی راننده از صحنه فرار کنه ( البته راننده گواهینامه داره ) و بعد از مالک ماشین شکایت بشه.
آیا بیمه خسارت موتور و راکب میده یا نه؟
طرف در شکایتی که نسبت به بنده داشته ( مالک خودرو ) مدعی شده در تصادف موبایل و طلاهای همسرش خسارت دیده،
آیا دادگاه بنا بر ادعای شاکی رای صادر میکنه یا مستندات میخواد؟
در صورت تایید اظهارات شاکی آیا بنده باید خسارت بدم یا راننده؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در ابتدای امر مالک مسئول تصادف می باشد و در صورتی که مدعی می باشد راننده شخص دیگری می باشد باید این ادعا را اثبات نماید.در صورت اثبات، راننده مسئول تصادف می باشدولیکن بیمه موظف به پرداخت هزینه می باشد. حتی در صورتی که خودرو فاقد بیمه باشد خسارت دیده می تواند از صندوق بیمه و مسبب حادثه نزد مراجع درخواست خسارت نماید.لیکن خسارتهای مالی از جمله موبایل و یا طلا اولا باید اثبات شود که در اثر رانندگی بوده است و ثانیا برعهده بیمه نمی باشد بلکه مسبب حادثه شخصا باید پرداخت نماید.

با سلام
با توجه به اینکه شما مالک خودرو هستید باید خسارت طرف مقابل از طریق بیمه شما پرداخت شود و سپس مالک خودرو نیز می تواند با استناد به ادله محکمه پسند وجه پرداختی را از مقصر اصلی حادثه دریافت نماید اما در خصوص ادعا مبنی بر آسیب به موبایل و طلاها هر کس که مدعی امری باشد باید آن را اثبات نماید که در اینصورت نیز جبران خسارت مذکور به عهده مقصر حادثه خواهد بود.

با سلام - در تصادفات رانندگی از طریق بیمه فقط خسارت خودرو وسرنشینان (دیه وجراحات) قابل پرداخت است وخسارت موبایل ویا طلا در تصادف قابل پرداخت نمیباشد . واین خسارات با شکایت شاکی ومحکوم شدن متشاکی از طرف ایشان قابل پرداخت میباشد .ولی بیمه پرداخت نمیکند .ومحکوم شدن متشاکی نیز بستگی به ارائه اظهارات ودلایل ارائه شده از ناحیه شاکی دارد وچنانچه مستندات ودلایل کافی باشد راننده مقصر (وارد کننده خسارت ) مقصر است وباید پرداخت کند واگر راننده قابل شناسایی واثبات نباشد مالک باید پرداخت کند .مگر اینکه مالک ثابت کند که در زمان بروز حادثه راننده شخص دیگری بوده است .

سلام
ادعای ایشان مبنی بر صدمه دیدن اموال بموجب تصادف باید ثابت شود
در خصوص مسئول خسارت نیز مسئولیت متوجه مالک است مگر انکه اثبات شود خودرو تحت تصرف فرد دیگری بوده است

با سلام ووقت بخیر
باید این خسارات کارشناسی شود و به دادگاه با دلایل مستند ثابت شود و اینکه باید محرز شود این خسارات باید حسب تصادف بوده است و درصورت اثبات کسی که درزمان تصادف راننده بوده است موظف به پرداخت می باشد

با سلام دادگاه بر اساس مستندات رای صادر میکند. شما به عنوان دارنده اتوموبیل صرفا تا سقف مندرج در قانون بیمه اجباری مسوول خواهید بود و نسبت به مازاد آن راننده مسوول است.