راهکاری برای رهایی از این مشکل وجود دارد یا ما مجبور به سازش هستیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۲ #70951212

با سلام، من یک ویلای مشا دارم که از نظر ملک با یک فرد دیگر شریک هستم، اما هر کدام به صورت جدا سند داریم، طرف مقابل بدون اجازه از ما یک سگ خریداری کرده در باغ آزاد می باشد و سر و صدای زیادی دارد، از طرف دیگر یکی از اتاق های خودش را به یک مستاجر اجاره داده است که سر و صدای زیادی دارند و آرامش را از ما گرفته اند، همچنین از تمام محصولات باغ ما و استخر استفاده می کنند. و پس از اعتراض به مالک دوم به ما اعلام کرد که نیاز مبرم مالی دارد و ما چاره ای جز سازش نداریم. راهکاری برای رهایی از این مشکل وجود دارد یا ما مجبور به سازش هستیم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب در خصوص سوال شما با توجه به سند و مدارک می بایست مدارک شما در ابتدا مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد

اگر سند مشاعی می باشد می توانید در خصوص درخواست افراز و دستور فروش مال مشاع اقدام نمایید

برای اظهارنظر باید سند مالکیت بررسی شود تا حدود مالکیت شما احراز گردد اما به طور کلی اجباری بر سازش ندارید و شریک دیگر امکان استفاده از قسمت های اختصاصی شما را ندارد.

ابتدا با مراجعه به ثبت تقاضای افراز نمایید و اگر قابل افراز نباشد دادخواست الزام به فروش مطرح نمایید

با سلام ، پاسخ دقیق به این سئوال نیازمند بررسی مدارک و سند ملک است، ولی اگر ما فرض کنیم که شما در زمین ملک با یکدیگر شریک هستید، ایشان نمی توانند بدون اجازه شما سگ در باغ رها کنند یا بدون اجازه از محصولات باغ و استخر استفاده کنند، در مورد اجاره اتاق، اگر اتاق متعلق به خودشان است و شما در آن شریک نیستید ایشان می توانند به تصرف مستاجر بدهند لیکن شاید با بررسی بیشتر بتوان راهکاری برای جلوگیری از مزاحمت پیدا کرد.

در سئوال مطروحه مشخص نکرده اید که وضعیت سند رسمی شما به چه صورت می باشد . آیا دارای سند رسمی مشاع هستید یا سند مستقل ۶ دانگ دارید . لطفا این موضوع را واضح تر بیان فرمائید تا امکان ارائه راهکار وجود داشته باشد .

با درود چنان‌چه ملک مشاع سند رسمی دارد میتوانید تقاضای صدور گواهی افرازیا عدم افراز نمایید، النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید توسط دادگاه
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است