چیکار کنم که سیمکارتهایی که تو چند ماه اخیر و بعد از شماره خودم وارد گوشی شدن رو پیدا کنم چون شکایتی نکردم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #70816649

درمورد گوشیم که دزدیدن و طرف رو میشناسم ولی شاهد و مدرک ندارم و سابقه دزدی هم دارد و مخصوصا واسه اینکه خیالش راحت بشه و سیمکارت بندازه توو گوشی به همه گفتم کارتون گوشیم گم شده و نمیتونم شکایت کنم و بعد مطمعن هستم هم سیمکارت انداخته بعد فروخته به دوستش و اونم استفاده کرده ولی چندوقت پیش به همه گفتم گوشیمو پیدا کردم جعبش رو و مخصوصا تا الان به این دلایل شکایت نکردم حالا اگه یکی هم واسطه کنه گوشیمو بیاره میبخشمش و شکایت نمیکنم براش دردسر بشه ولی متاسفانه نتیجه نداشت و یا باور نکردن یا از بین بردنش که نیاوردن الان چیکار کنم که سیمکارتایی که توو چند ماه اخیر و بعد از شماره خودم وارد گوشی شدن رو پیدا کنم چون شکایتی نکردم الان اگرم شماره ها پیدا بشن میشه ادعایی کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها باید با طرح شکایت سرقت گوشی ، درخواست نقطه زنی کنید تا امکان شناسائی سارق و استفاده کننده از گوشی فراهم گردد .