با توجه به این نامه، بنده باید این مبلغ را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۷ #70787985

با سلام. درقرارداد پیش خرید آپارتمانی که از ۳ نفر خریداری کرده ام،در یک بند آمده که پیش خریدار به پیش فروشندگان و ۵ نفر دیگر که اسم آن ها در قرارداد آمده،اجازه میدهد که هر تصمیمی که لازم باشد برای پروژه اتخاذ کنند.اکنون دبیر این هیئت با نامه ای اعلام کرده که این هیئت تصمیم گرفته که مبلغ را مقداری اضافه کند و یک شماره حساب برای پرداخت در نامه اعلام کرده است.همچنین قیمت در قرارداد مقطوع نیست.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
قرارداد باید مورد بررسی قرار گیرد.
قاعدتا شروط مندرج قابل ترتیب اثر است

درود
مفاد قرار داد معمولا لازم الرعایه مگر اینکه شرط باطل باشد.

در تعریف عقد بیع آمده تملیک عین به عوض معلوم و وقتی ثمن نامعلوم و متغیر باشد باعث جهل به عوضین شده و قرارداد باطل میگردد