چگونه امکان واخواهی وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۲ #70779151

حکم اذن ازدواج داشتیم و عقد کردیم و اما واخواهی طبق ماده ۶۹ ابلاغ شده بود و به صورت واقعی به دستش نرسیده بود با توجه به ازدواج که انجام شده، ایشان چگونه میتواند واخواهی بکند؟
زیرا کار از کار گذشته.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر واخواهی پذیرفته شود و دعوی شما رد شود برای زوجه حق طلاق ایجاد می شود .

علیکم السلام
به نظر منظور اینست که پدر اذن در نکاح به باکره خود را نمی داد شما از طریق دادگاه اقدام کردید و دادگاه حکم را به نفع شما صادر کرد و کار از کار گذشتن منظور شما نیز ثیبه کردن دختر است. اگر در مدت بیست روز واخواهی نکرده باشد رد می شود مگر عذر موجهی داشته باشد.
اگر کار از کار گذشته باشد ازدواج دوباره شما نیاز به اذن ایشان ندارد. البته در این خصوص اختلاف است.

بنظر بعید میرسد با واخواهی هم تغییری در حکم ایجاد شود .

سلام دوست گرامی
سوال شما مفهوم نیست ولی در حالت کلی نمی توان گفت کار از کار گذشته و اگر دادنامه مزبور نقض گردد، در اجرای آن هر عمل انجام شده باشد به حالت سابق بر می گردد حتی اگر ازدواجی صورت پذیرفته باشد باطل است و حدایی صورت می پذیرد.

سلام

با توجه به اینکه ازدواج انجام شده و با واخواهی و اعتراض ایشان عقد نکاح قابل ابطال نیست لیکن برای ایشان حق درخواست طلاق ایجاد می شود.

سلام
سوال مفهوم نیست
در حالت کلی اگر دادنامه غیابی باشد، محکوم علیه ظرف ۲۰ روز از تاریخ اطلاع می تواند نسبت به دادنامه واخواهی نماید