امکان ممانعت از زندگی دختر ۱۴ ساله با ناپدری توسط پدر

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱ #70759442

سلام، دخترم به خواست خودش در حال حاضر با مادرش زندگی می‌کنه و نفقه هر ماه‌ش رو هم پرداخت می‌کنم. اگر مادرش ازدواج مجدد کرده باشه، من می‌تونم دخترم رو پیش خودم بیارم و بزرگ کنم؟ چون اصلا دوست ندارم زیر دست ناپدری بزرگ بشه، دخترم ۱۴ سالشه. با تشکر.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،از ۹ سالگی دختر شما از حضانت خارح شده و با تمایل خود با شما یا مادرش می تواند زندگی نماید.محیط و ارتباط دوستانه با دخترتان را حفظ کنید تا اگر همسر سابق شما ازدواج کرد و دختر حس خوبی نداشت نزد شما بیاید .موفق باشید.

ایشان از حضانت خارج شده و تصمیم گیری با خودش می باشد.

سلام سن حضانت تا ۷ سالگی می‌باشد
لذا خود دختر باید تصمیم بگیره که با کی زندگی کنه

سلام چون سن دختر شما ۱۴ است از بحث حضانت خارج است و شما نمیتوانید او را مجبور به زندگی با خود کنید.

با سلام
با توجه به این که دخترتان خارج از سن حضانت می باشد، وی خود تصمیم می گیرد با شما یا مادرش زندگی کند و امکان الزام ایشان وجود ندارد.

سلام با توجه به سن ایشان خارج از حضانت می باشد و نمیتوانید ایشان را مجبور نمایید با شما زندگی کند