میتونم برم ماشینو از توقیف دربیارم و با پس دادن اصل مبلغی که بابتش پرداخت شده ماشین رو تصاحب کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۰ #70745934

سلام من حدود سه چهار سال پیش یه ماشین رو با وکالت فروش به یه نفری تو مشهد فروختم، این آقا قرار شد که بره تو شهر خودشون تو فریدون کنار و با این وکالت فروش که مدت اعتبارش دو ماه بود سند رو به نام خودش بزنه، الان حدود چهار سال میگذره و این آقا این کارو نکرده و ماشینو فروخته به یه نفر دیگه و ماشینم الان توقیف شده، الان حدود ۵ میلیون دارایی و خلافی خورده به اسم من، حالا میخوام بدونم من میتونم برم ماشینو از توقیف دربیارم و با پس دادن اصل مبلغی که بابتش پرداخت شده ماشینتو تصاحب کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر با وقوع بیع خودرو از مالکیت شما خارج شده است.

اگر در کنار وکالت قرارداد مبایعه نامه هم دارید فقط مدت وکالت تمام شده و خودرو متعلق به شما نیست

شما با خریدار بیع انجام دادید بنظرم با ارسال اظهارنامه اعلام کنید جهت تمدید وکالت به شما مراجعه کنه

درود .خیر شما معامله کرده اید ودیگر مالک نیستید وماشین را نیز به متصرف میدهند که برگ پارکینگ به نام اوصادر شده.

با سلام اگر بیعنامه فی مابین شما بود و ثمن رد و بدل شده بیع واقع شده
بهتر است مدارک توسط وکیل بررسی شود

درود بر شما
قاعدتا به همراه وکالتنامه مبایعه نامه نیز جهت فروش خودرو تنظیم شده است بنابراین امکان بر هم زدن معامله برای شما وجود ندارد . ابتدائا برایشان اظهارنامه نامه ارسال نمایید و سپس با ارائه دادخواست حقوقی به استناد قرار داد فروش و اینکه خودرو تحویل ایشان شده بود خسارات وارده را مطالبه نمایید .

با سلام ، در فرض حاضر وکالت مذکور منقضی شده و ماشین متعلق به شما می باشد و انتقال بعدی فروش مال غیر محسوب می گردد؛