وجه التزام تاخیر سند را چگونه دریافت کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۰ #70737168

با سلام و خسته نباشید
ما آپارتمانی خرید کردیم که به علت دیر کرد سند، وجه التزام حدود ۱۳ میلیون شده. از فروشنده شکایت کردیم و عدم حضور گرفتیم.
از طرفی ما هم به فروشنده ۶۰ میلیون بدهکار هستیم که به صورت وام مسکن هست و کل ۶۰ میلیون از طرف بانک به صورت چک به فروشنده پرداخت میشود. اکنون فروشنده هم از ما شکایت کرده. لطفا راهنمایی کنید چون فروشنده وجه التزام و خسارت ما را نمیخواهد پرداخت کند. و اموالی هم ندارد که توقیف شود و ما به پولمان برسیم.
با توجه به اینکه ما اول شکایت کردیم.
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدارک می‌بایست بررسی شود
لیکن صرفابا توجه به توضیحات ناقص و میهم شما چنان‌چه‌حکمی‌مبنی بر محکومیت فروشنده به پرداخت مبلغ ۱۳میلیون رو دریافت کردیداگر خودش راضی به همکاری نشد:
چنان چه فروشنده بابت مبلغ۶۰میلیون طرح دعوی مرده به دادگله مراجعه و با نشان دادن حکمی که بابت ۱۳میلیون دریافت کردید تقاضا کنید این مبلغ رو در رای کسر کنه
در غیر این صورت باید از طریق اجرای احکام اقدام کنید که اگر اموالی نداشته باشد این امر کمی پیچیده تر هست

سلام
شما اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه از بابت خسارت اقدام نمایید و نهایتا در صورت طرح دعوا از سوی فروشنده و محکومیت هر دو طرف دیون تهاتر می شود

مدارکتان بایستی بررسی شود

با سلام با توجه به اینکه به دلالت گواهی عدم حضور صادره فعلا فروشنده متخلف در عدم انتقال سند بوده است شما بایستی نسبت به مطالبه وجه التزام طرح دادخواست در شورای حل اختلاف نمایید و چنانچه حکم مربوط به شما قطعیت پیدا کرد از این طلب با بخش و میزانی از بدهکاری به خوانده تهاتر خواهد شد.

سلام.از طریق اجرای احکام حکم توقیف اموال و در صورت عدم پرداخت وجه التزام حکم جلب ایشان را دریافت کنید.اگر پول وام شما را ندهد شکایت خیانت در امانت کنید