حق حبس به چه معناست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #70732994

همسرم ترک منزل کرده اینکه نفقه به او تعلق نمیگیرد درصورتی که از حق حبس خود استفاده کرده یا نکرده باشد به چه معناست

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حق حبس مختص زوجه دوشیزه است که هنوز به خانه شوهرش نیامده و تمکین نکرده لذا چنانچه زوجه به خانه شوهر آمده و تمکین کرده دیگر حق حبس ندارد

حق حبس یعنی زن تا زمانیکه مهریه خود را دریافت نکرده میتواند از تمکین مرد امتناع کند و مشروط به آن است که مهریه اش عندالمطالبه باشد