میتونم اقدام کنم برا اجرا گذاشتن مهریه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #70685039

سلام خسته نباشین من یه ساله عقد کردم اوایل ازدواجم رفتم برا معاینه بکارت دکتر گفت آسیب دیده و گواهی نداد اما قبل ازدواجم هیچوقت با کسی رابطه نداشتم قضیه رو به همسرم گفتم فردای اونروز پیش یه متخصص دیگه رفتم گفتن سالمه فرم مادرزادیش همینجوریه پرسیدم اون قسمتی که دکتر قبلی گفتنو میتونم ترمیم کنم گفتن اگه بخوای ترمیم کنی کل پرده ات رو برش میدیم در این صورت اگه با همسرت مشکلی داشتی نمیتونی ثابت کنی که قبلا رابطه نداشتی اما اگه همینجوری بمونه میشه ثابت کرد که اگه آسیب دیده هم باشه مربوط به رابطه نیست منم بیخیال ترمیم شدم دکتر گفت برا گرفتن گواهی هم با همسرم مراجعه کنم منم با همسرم رفتم و ایشون گواهینامه رو امضا کرد و انگشت زد یه مدته رابطه کامل داریم و الان با هم به مشکل برخوردیم من میتونم اقدام کنم برا اجرا گذاشتن مهریه?میتونم ثابت کنم قبل ازدواجم رابطه نداشتم?همسرم حاضر نیس طلاقم بده اما من دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم چیکار میتونم بکنم حق طلاق هم ندارم واجد شرایطی که تو عقدنامه هست نیستم اما همسرم از لحاظ مالی تامینم نمیکنه و یه بار هم فحاشی کرده و تهدیدم کرده که عذابم میده اما طلاقم نمیده ولی هیچ مدرکی ندارم میتونم با وضع موجود امیدی به طلاق داشته باشم?

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱.در هرصورت مهریه به شما تعلق می‌گیرد
۲.نیازی به اثبات بکارت پیش از عقد نیست
۳.میتوانید دادخواست نفقه طرح کنید
۴.اما متاسفانه اگر هیچ دلیل قابل توجهی برای اثبات عسر و حرج ندارید امکان اینکه بتوانید طلاق بگیرید کم است
پیشنهاد می‌شود با همسر خود توافق کنید در قبال بخشش تمام یا مقداری از مهریه طلاق بگیرید