در شرکت تعاونی،برای حفظ شدن ارزش سهام چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۵ #70603881

سلام
من عضو یک شرکت تعاونی هستم هیئت مدیره به وظایف خود عمل نمی کنند. چه کار باید بکنم که ارزش سهامم حفظ شود؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت که هیت مدیره به وظایف خود عمل نکنند یعنی تخلف کرده اند از طریق اطلاع به بازرس شرکت می توانید گزارش انها را بدهید تا اگر تخلف به جهت عدم انجام وظیفه صورت گرفته مجمع عمومی انها را عزل می کنند

باسلام خدمت شما باید ارزش سهام را بصورت سرمایه درآوردودرتاریخ مشخص باتصمیم هییت مدیره پذیره نویسی کرد