میخام توقیف پلاک کنم؛ برم راهور مدرکی ازم نمیخواهند که مالکیت رو بر خودرو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۹۵۶ #70577126

سلام ماشینمو وکالتی فروختم خریدار هم بعد مدتی خودرو رو به شخص دیگه ای فروخته الان میخام توقیف پلاک کنم . تمام مدارک ماشین رو تحویل خریدار دادم از ماشین مدرکی دال بر مالکیت ندارم از محضری هم که وکالت به خریدار دادم برگه و مدرکی ندارم فقط یه قولنامه دستی بین من و خریدار نوشته شده و امضا شده. الان برم راهور مدرکی ازم نمیخان که مالکیت رو بر خودرو ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید با در دست داشتن مبایعه نامه و مراجعه به پلیس راهور ویک درخواست کتبی توقیف فیزیکی را انجام دهید.

با ارایه مبایعه نامه توقیف خودرو امکانپذیر است

ارائه مبایعه نامه و مدارک شناسایی کافیست و میتوانید درخواست توقیف پلاک را بدهید

سلام
با مراجعه به راهور درخواست توقیف فیزیکیخودرو را مطرح نمایید مبایعه نامه کفایت میکند