نامه توقیف چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۸ #70528653

سلام خسته نباشین.
من یه ساله نامزد هستم و ۱۰ ماهه نامزدم با من قهر کرده و هیچ خرجی به من نداده. و حدودا ۴ ماهه درخواست نفقه و ترک انفاق و مهریه دادم. برای نفقه رفتم شورای حل اختلاف و با راهنمایی اشتباه نفقه رو بخشیدم و بعد وکیل گرفتم واسه انجام کارام که دیگه کار اشتباهی انجام ندم. و چون نفقه رو بخشیدم وکیلم گفت واسه ترک انفاق هم دیگه نمیتونم کاری انجام بدم و فقط الان مهریه برام مونده. جلسه درخواست مهریه دادگاه شعبه اول ۴۰ روز پیش بود و وکیلم گفت چند روزه نامه توقیف اموال (گاوداری) به دستم میرسه ولی هنوز هیچ خبری نیس.
جدیدا ابلاغیه برای ترک انفاق امده که چون حضور نداشتم باید برم دادگاه با شاهد . ولی وکیلم میگه لازم نیست برم چون نفقه رو بخشیدم...
الان به نظرتون من چکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گاهی مدت زمان زیادی برای توقیف ملک سپری میگردد لکن میتوانید شخصا به اداره ثبت مراجعه نمایید

سلام
میبایست منتظر ابلاغ از اداره ثبت باشید اما طبیعتا تو مدت زمان چهل روزه میبایست توقیف انجام میشد پیشنهاد میکنم خودتان به اداره ثبت مراجعه کنید