چگونه می توان وجه ایی که به غیر از طرف قرارداد واریز شده است را مطالبه کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۵ #70518

با سلام
من یک ماشین معامله کردم به شرط اینکه ماشین سالم و بیرنگ است و بابت آن هیچ مبایعه نامه ای تنظیم نکردم و بابت اینکه وکالت تعویض پلاک بنام من صادر در دفتر اسناد رسمی صادر شد من مبلغ 28300000 هزار تومان پول دادم و بعدش ماشین رو بردم و کارشناسی کردم مشخص شد که ماشین چپیه و شکایت کردم و ماشین رو کارشناسی کردن ارزش گذاری ای که شده مبلغ 21 میلیون میباشد.
حالا من مبالقی که بابت ماشین دادم 13300000 هزار تومانش رو نقدا دادم و مبلغ 15 میلیونش رو به حساب فردی که اونا بهم گفتن واریز کردم در صورتی که من اون فرد رو اصلا نمیشناختم و هیچ مراوده مالی ای باهاش نداشتم.
حالا میخواستم بدونم من میتونم بابت 15 میلیونی که به حساب این فرد واریز کردم مطالبه وجه کنم و در این صورت با این که من هیچ مراوده مالی ای با این فرد نداشتم و اصلا این فرد رو نمیشناختم دادگاه این حکم رو به نفع من صادر میکنه یا من باید مشخص کنم که به چه کارتی میخواستم واریز کنم و به این کارت واریز کردم.
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی عنایت داشته باشید که طبق قانون مدنی اگر طرف قرارداد شخص ثالثی را معرفی کرده باشد که پول در وجه او ریخته شود را هیچ اشکالی بر آن قرارداد مترتب نمی کند و صحیح می باشد.موید باشید