کتک زدن فرزند چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۵ #70497755

سلام وقتتون
دختری هستم ۱۹ ساله از ابتدای تولد بخاطر بی مسئولیتی پدرم و عدم توجه ایشون به زندگی با مشکلات زیادی روبرو شدیم و همین مشکلات آسیب های روانی زیادی رو بمن و خانوادم وارد کرد اخیرا دعواهای بینمون خیلی شدت گرفت و تو یکی از همین دعواها پدرم منو کتک زدنو بابت همین رفتارهای ناشایستشون من یبارم خودکشی کردم و اینکه خیلیم بد دهن هستن من هر سایتی رو که مطالعه کردم کودک آزاری شامل افراد زیر ۱۸ سال میشد.
میخواستم ببینم من چجوری میتونم ازشون شکایت کنم؟
تو رو خدا کمکم کنید
ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید بابت ضرب و شتم عمدی از ایشان شکایت کیفری نمایید

برای طرح دعوی علیه پدرتان لازم نیست صغیر باشد یا مشمول کودک آزاری باشد. عمل پدرتان جرم است. تحت عنوان توهین و صرب و جرح در دادسرا طرح دعوی نمایید

در صورت داشتن ادله از طریق دفاتر قضایی شکایت ضرب و جرح نمایید تا رسیدگی شود

برای توهین‌و ضرب وجرح ازطریق دادسرا شکایت نمایید . البته می بایست ادعای خودراثابت کنید

با سلام مخاطب گرامی توهین و ضرب و شتم جرح از سوی هر شخصی که ارتکاب یافته باشد و لو از سوی اولیا و سرپرستان قانونی جرم و قابل شکایت است و لزومی ندارد که اقدام یاد شده حتما کودک آزاری تلقی گردد. اقدامات پدر اگر خارج از حدود تادیب باشد قابل مجازات میباشد.