میتوان در دادگاه جادوگری این افراد را اثبات نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #70464480

سلام.
مدتی است خانواده همسرم در تمامی امور زندگی ما دخالت میکنند و همیشه موجب سلب اسایش و تصمیم گیری درست در زندگی ما میشوند.اخیرا این دخالت ها تنها از طریق تحقیر و توهین و رفتار و گفتار نیست بلکه از طریق رمالی و جادوگری است و برابن اساس بر رفتار و عملکرد مغزی همسرم تاثیر میگذارد و شخصا چندین بار در خانه موارد مشکوک را دیده ام و این افراد در این زمینه سابقه ای طولانی دارند.اکنون سوال بنده این است: ایا میتوان در دادگاه جادوگری این افراد را اثبات نمود؟قانون چه مجازاتی برایشان درنظر میگیرد؟ممکن است با گرفتن تعهد از انها این مسئله حل شود؟ باتشکر از صبر و حوصله شما

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این مورد باید در دادگاه ثابت نمایید و در صورت اثبات طرف مقابل به مجازات مقرر در قانون محکوم میگردد

در صورت شکایت نیاز به اثبات ادعا بوده و با توجه به مطالب مذکور بعید است در دادگاه قادر به اثبات ادعایتان باشید .

بله این موضوع قابل شکایت در قالب سلب اسایش است