خسارت وارده رو چطور میتونم از ایشان بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۳۳ #70459607

سلام بنده جایی مهمان بودم بعد از اینکه از انجا اومدم بیرون متوجه شدم کارت و مدارکم نیست برگشتم و کیفم رو بهم دادن اما من نگاه نکردم اونموقع که ببینم چی کم هست فردای اونروز متوجه شدم کارت بانکیم نیست و به بهانه ایی مجدد به انجا رفتم ببینم چخبره که کارتم رو اتفاقی دیدم که در وسایل صاحبخانه بود و از انجا که اشنا بودن ایشون رمز بنده ‌هم داشتن من چیزی نگفتم ببینم حرفی زده میشه یا نه که هیچ حرفی زده نشد و من فقط حسابم رو کنترل میکردم که کاره اشتباهی با کارت انجام نشه یکهفته گذشت و خب پولهایی که برای من واریز میشد توسط ایشان در زمانهای مختلف برداشت میشد و تا هفته دوم که به ایشان گفتم کارته منو بده ایشون دعوا راه انداخت و رفت و کارت رو بمن نداد و من کارت رو مسدود کردم حال چطور میتوانم ثابت کنم که مبالغی که از حسابم برداشته شده توسط خودم نبوده و بنوعی سرقت بوده از حسابم؟ در ضمن فکر میکنم ایشون هنوز کارت بنده رو نگهداشته و میشه از خونه ایشون احتمالا پیدا کرد
راهنمایی بفرمایید که باین فرد چه باید کرد ممنون میشوم

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دلایلی مثل انتقال وجه به حساب دیگر یا بررسی دوربین های دستگاه های عابر بانک و غیره دعوی خود را اثبات کنید

میتوانید شکایت کیفری انجام دهید اما صرف ادعا به معنای صحت آن نیست .کما اینکه مقداری مباحث مطرح شده به دور از واقعیت به نظر میرسد.

با سلام
چنانچه ادله کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید شکایت نمایید.

سئوال شما کاملا شبهه آوره
بهرحال اگرشهودی یا سایرادله ای داری می تونی شکایت کنی

سلام...
ادعای شما بنظر مطابق با واقعیت نیست چون به فرض وجود کارت شما نزد دیگری واحتمال برداشت ،مسدود وغیر فعال کردن کارت بانکی چنددقیقه طول میکشد وسکوت شما علیرغم برداشت از حساب به منزله ی رضایت می باشد وفاقد وصف کیفری و قطعا در دادسرا این سوالات ازشما پرسیده خواهدشد...به هر حال هر ادعای شما نیاز به اثبات دارد

درود .با توجه به اظهارات شما با شکایت کیفری به جایی نمیرسین .

درود بر شما، میتوانید از طریق دوربین های محل برداشت وجوه و نیز چنانچه شهودی برای این امر داشته باشید، ادعای خود را اثبات نمایید