دلایلم برای طلاق محکمه پسند هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۱ #70394009

باسلام بنده زوجه هستم. دوشیزه هستم و بعد از عقد متوجه شدم زوج میزان تحصیلات را در سند ازدواج دروغ گفته. اخلاف فرهنگی و تحصیلاتی زیادی داریم. ایشون منزل شخصی داشتند بعد از عقد فروختند و حالا به من میگن باید در روستا و کنار پدرم و مادرم زندگی کنیم. بنده کارمند هستم و ایشون قبل عقد راجب این موضوع میگفتند مشکلی ندارم حالا میگن اجازه نداری بری. چه جوری میتونم هرچه زودتر جدا بشم دلایلم محکمه پسنده؟ چه جوری مدرک جم کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نیاز به بررسی بیشتر و توضیحات است و بهتر است از خدمات مشاوره آنلاین استفاده نمایید

موارد فسخ نکاح در قانون قید شده و محدود هست

میتونید شکایت فریب در ازدواج رو طرح کنید و ضمن اینکه برای پذیرش طلاق نیازمند بررسی بیشتری هست و این موضوع صرفا کفایت نمیکنه.

با سلام. دلایلی که شما قید کردید حق طلاق ایجاد نمی کند. بهتر است از مشاوره و با گفتگو گو مشکلات فی ما بین را حل نمایید.

با سلام چنانچه تحصیلات ایشان در سند نکاحیه شرط شده می توان جهت فسخ نکاح اقدام کرد در غیر اینصورت برای طلاق باید عسر رو حرج خود را اثبات کنید

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

باسلام اطلاعات تحصیلیشون برای فسخ نکاح کفایت خواهد کرد اگر در سند قید شده باشه

سلام نیاز هست دراین زمینه توضیحات بیشتری ارائه گردد میتوانید از خدمت مشاوره تلفنی بهره مند گردید تا راهکارهای لازم ارائه گردد.