چرا من شهریور درخواست تجدید دادم جلسه رو بهمن گفتن بیایید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۹ #70384368

سلام،من حدود سه سال پیش به فردی پول دادم ۱۱۰ میلیون تومان ، برای رای داوری پیش وکیل رفتیم پس از چندین جلسه به نفع من رای داد، رای بین سه نفر بود که بخشیش انجام شده از سوی اون دو نفر اما رای مبنی بر برگشت پول به من انجام ندادند،شکایت رفت دادگاه به نفع اونها شد اما تجدید نظر داد وکیلم،اول اینکه با توجه به عمل انها به قبول بخشی از رای و تمکین ممکنه بخش دیگه رای رد بشه؟و اینکه روال هست که من شهریور درخواست تجدید دادم جلسه رو بهمن گفتن بیاید؟ایا این همه زمان عادی است یا چون فرد خاطی اشنای قاضی در مراکز دارد زمان میخرد؟سی ماه هست درگیر پروندمم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اصولا در دادگاه تجدید نظر همان رای دادگاه بدوی تایید می گردد مگر اینکه ادله و لوایح تنظیم ای بسیار قوی و مستدل باشد در در خصوص وقت رسیدگی دادگاه نیست می توانید یک شخص و یا توسط فرد دیگری با مدیر دفتر دادگاه مراجعه و روال شعبه را سوال نمایید و مشخص می گردد که پرونده ها در آن شعبه رسیدگی به آنهاچند ماه زمان میبرد

سلام. مفاد رای داوری خیلی مهم هست. از طرفی شما وکیل دارید و همکار محترم ما قطعا در این خصوص اطلاعات کامل تری دارد و بهتر شما را راهنمایی می کند. در صورتی که موکدا قصد مشاوره دارید توصیه میکنم با تمام مدارکتون به دفتر یکی از همکاران مراجعه کنید تا راهنمایی جامعی دریافت کنید. در خصوص موعد رسیدگی هم با توجه به اینکه دادگاه های تهران شلوغ هستند وقتهای رسیدگی معمولا بین ۳ تا ۶ ماه است و این زمان عادی هست.