در تقسیم ارث، وکیل میگوید یکی از ورثه باید به عنوان وکیل مدنی انتخاب شود، اما هیچ کس راضی نمیشود، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۰۷ #70373774

ما هشت تا وارثیم که برای تقسیم ارث وکیل گرفتیم، وکیل میگه باید یکی از وراث به عنوان وکیل مدنی انتخاب بشه ولی هیچ کسی حاضر نیست این مسئولیت را بپذیرد.
به نظرتون راه دیگری وجود دارد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به وکیل مدنی نیست و یکنفر هم که خود وکیل شما باشد میتواند امور را انجام دهد

سلام

احتمالا منظور وکیل تان این بوده که همه ورثه به یک نفر وکالت دهند تا آن یک نفر به وکیل نامبرده وکالت دهد
چنانچه توافقی بر سر این موضوع ندارید می توانید از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه کنید

سلام اگر قرار است دعوی تقسیم ترکه مطرح شود ، نیاز نیست کسی وکیل مدنی شود . هر وارثی که قصد انتخاب وکیل دارد می تواند به وکیل مورد نظر خود اعطای وکالت کند .

با سلام همه ی وراث می توانند به وکیل دادگستری وکالت دهند ،یا اینکه عده ای وکالت دهند و وکیل مربوطه میتواند اقدام نماید و احتیاج به رضایت همه نیست

بسمه تعالی : واگذاری امور با عنوان وکالت برای وراث محترم الزامی نیست و هر کدام اختیار رسیدگی انفرادی دارند و بالیقین وکیل محترم برای تسهیل امور فرمودند