میگویند که من چون حق پارکینگ ندارم حق دخالت ندارم؛ آیا من میتوانم از آنها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #70353443

با سلام. ما در ساختمانی هستیم که کلا سه واحد میباشد و فقط دو پارکینگ سندی در حیاط وجود دارد. و واحد بنده فاقد پارکینگ میباشد. در سند تفکیکی فقط جای دو عدد پارکینگ به مساحت ۱۱ متر تعیین شده که برای دو واحد همسایه ها میباشد. آنها به بنده اجازه ی پارک خودرو نمیدهند چونکه در سند من پارکینگ وجود ندارد؛ اما خودشان هر کدام دو عدد ماشین پارک میکنند یعنی جمعا ۴ ماشین و من با اینکه اعتراض کردم میگویند که من چون حق پارکینگ ندارم حق دخالت ندارم.
حال میخواهم بدانم آیا من میتوانم از آنها شکایت کنم؟ یا اینکه شکایتم به جایی نمیرسه و بیخیال بشم.
همچنین چه نوع شکایتی باید ثبت کنم.
ممنونم از وقتی که گذاشتید

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر پارک آنها باعث اختلال در عبور و مرور شما گردد میتوانید شکایت کنید در غیر اینصورت شکایت بیهوده است

با سلام و احترام
با توجه به اینکه در سند شما، حق پارکینکی قید نشده است، نمی توانید اقدامی از این جهت نمایید.
اما چنانچه همسایگان اتوموبیل خود را خارج از محدوده پارک، قرار دهند و برای شما مشکل در تردد و ... ایجاد نمایند، می توانید پیگیری نمایید.

تنها در صورتی که پارک خودرو اضافی مخل تردد شما بوده و یا در مشاعات حیاط و ..... باشد امکان شکایت در قالب ایجاد مزاحمت را خواهید داشت .

سلام
اگر در سند مالکیت واحد آپارتمانی شما حق استفاده از پارکینگ برای شما پیش بینی نشده باشد شما امکان پارک اتومبیل در مجموعه آپارتمانی مذکور را ندارید
شایان ذکر است که همسایگان شما فقط می توانند در محلی که به عنوان پارکینگ در اسناد مالکیت تعریف شده است اتومبیل پارک نمایند و چنانچه خارج از فضای پارکینگ اتومبیل پارک کنند شما می توانید با توجه به این که آن فضا عمومی است و به شما هم تعلق دارد مانع پارک آنها شوید