با توجه به اینکه قبلا رضایت دادم میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۱۰ #70348963

سلام وقت بخیر
من ۱۰ روز پیش در عبور از خط عابر تصادف کردم و پس از آمدن اورژانس و ... مشخص شد که شکستگی ندارم و کمر درد شدیدم به خاطر شوک و ضربه بوده به همین خاطر رفتم کلانتری و رضایت دادم. پزشکی قانونی هم نرفتم. الان که برگشتم سر کار به خاطر تحرکی که دارم کمر دردم بیشتر شده و مراجعه کردم گفتن باید ام ار ای بدم و در جواب اون بیرون زدگی دیسک مشخص شده که نیار به فیزیوتراپی و استراحت داده الان می خوام بدونم به توجه به اینکه قبلا رضایت دادم میتونم شکایت کنم و حداقل هزینه های پزشکی که بهم تحمیل شده رو دریافت کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
شما میتوانید مجددا به کلانتری مراجعه و جهت طرح شکایت از باب مشکلی که در زمان رضایت وجود نداشته و بعدا ز آن بوجود امده اقدام کنید