با توجه به اینکه ارائه دادخواست علیه متوفی غیرقابل استماع و پیگیریست آیا ممکن است تامین خواسته هم رد شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۳ #70340567

بنده تصادف رانندگی داشتم که راننده خودرو مقابل (مقصر) در جریان حادثه فوت شد..برای دریافت خسارت خودرویم از متوفی و یکی از وارثینش(پدرش) طرح دعوی نمودم.
چون ورثه راننده مقصر دیه فوت از بیمه میگیرند می خواهم خسارت را از محل دیه نامبرده طلب کنم.
اخیرا درخواست تامین خواسته دادم ولی تامین را فقط علیه متوفی انجام دادم تا موجب گرفتاری خانواده متوفی نشوم.
(از یکی از وکلای بنیاد در این رابطه پرسیدم و ایشان گفتند دعوی علیه متوفی غیر قابل پیگیریست ولی تامین خواسته فقط توقیف است و علیه متوفی قابل انجام می باشد)
آیا لازم است درخواست تامین را اصلاح کنم و نام پدر متوفی هم در ان قید کنم؟ اگر جوابتون بله هست به چه روش این اصلاح انجام می شود با لایحه یا مراجعه به دفتر شعبه.
توضیح: دیه فوت هنوز از طریق بیمه پرداخت نشده به ورثه

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله باید علیه ورثه دادخواست تامین خواسته بدهید در صورتی که داخواست ناقص باشد اخطار رفع نقص می دهند لیکن دعوی علیه متوفی قابلیتت استماع ندارد

با درود
علیه متوفی دعوا رد می‌گردد، علیه وراث میتوانید اقدام نمایید.

با توجه به فوت متوفی دادخواست باید علیه وراث تقدیم دادگاه شود

قانونا نمی توان علیه میت طرح دعوی نمود شما بایددادخواست را به طرفیت وراث ارائه نمایید

سلام
دادخواست باید به طرفیت کلیه وراث تقدیم شود و الا دعوا رد خواهد شد.

با سلام
دعاوی علیه متوفی میبایستی به طرفیت ورثه وی به عنوان قائم مقام و جانشین مطرح شود.در غیر اینصورت قرار رد دعوی صادر میشود.

درود
بله باید علیه ورثه دادخواست تامین خواسته بدهید در صورتی که داخواست ناقص باشد اخطار رفع نقص می دهند