تقاضای فرجام خواهی در دیوانعالی کشور رد گردیده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #70340558

با سلام و عرض ادب، ششدانگ ملکی در سال ۱۳۳۰ تحت عنوان پلاک ۱ تقاضای ثبت شده اظهارنامه ثبتی آن تنظیم شده و آگهی نوبتی آن منتشر میشود یکسال بعد قسمتی از همین ملک توسط شخص دیگری تحت پلاک ۲ تقاضای ثبت میشود اظهارنامه آن تنظیم و آگهی نوبتی آن منتشر میشود و در موعد مقرر قانونی مورد اعتراض مالکین پلاک ۱ قرار می گیرد که دادگاه حکم به بی حقی مالکین پلاک ۱ میدهد علت هم این بوده موضوع قبل از مراجعه طرفین به اداره ثبت در دادگاه مطرح بوده که حکم به نفع مالکین پلاک ۲ صادر میشود و حتی در مرحله پژوهش خواهی هم به نفع مالک پلاک ۲ حکم صادر میشود تا اینکه در سال ۷۰ مالک پلاک ۱ تقاضای تحدید حدود پلاک را میکند و علی رغم احکام صادره از دادگاه پلاک ۲ را نیز در محدوده پلاک خود معرفی مینماید و بعد از تحدید حدود ۳ بار دعوی خلع ید بر علیه مالکین پلاک ۲ مطرح میکند که هر ۳ بار رد میشود اداره ثبت برای قسمت مورد اختلاف سند صادر نمیکند و به هیات نظارت مستقر در ثبت اعلام می کند که تعارض صورت گرفته و تکلیف چیست هیات نظارت با توجه به گزارش ثبت محل رای به ابطال اظهارنامه ثبتی پلاک ۲ میدهد مالکین پلاک ۲ به رای هیات نظارت اعتراض میکنند و به شورای عالی ثبت ارسال میگردد و شورای عالی ثبت با توجه به احکام مراجع محترم قضایی رای هیات نظارت را نقض و مقرر میدارد ثبت محل نسبت به ادامه عملیات به وظیفه قانونی خود عمل نماید و چنانچه طرفین ادعایی دارند به مراجع قضایی مراجعه نمایند حال مالک پلاک ۲ بعد از رای شورای عالی ثبت اقداماتی بروی پلاک ۲ انجام داده من جمله اجرای مواد ۱۳ و ۳۹ قانون حفاظت از جنگلها و سپس اقدام به تحدید حدود پلاک خود نموده اکنون مالک پلاک ۱ به دادسرا مراجعه نموده و تحت عنوان ثبت ملک غیر و ثبت معارض شکایت مالک پلاک ۲ را نموده است ضمن اینکه تقاضای فرجام خواهی احدی از مالکین مشاعی پلاک ۱ در دیوانعالی کشور رد گردیده است استاد موضوع شکایت به شرح فوق بوده، به نظر شما جرمی صورت گرفته یا خیر، ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اینجا اگر تحدید حدود مربوط به اراضی ملی باشد جرم بوده و قابل پیگرد