آیا ادعای لواط بدون شهادت شهود قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۵۰۲ #70307

سلام من سربازم تو پادگان آبرویه منو بردن و بهم تهمت لواط و باج دادن سربازا من در پادگان ارشد دژبانم و لوحه نگهبانی رو میچینم که گفتن من باج میگیرم و پست بچه هایی که باج میدن بهم رو خوب میچینم بعد اون یه سرباز به مسول من زنگ زده و گفته که من بهش پیشنهاد لواط دادم بعد چند روز دوباره پیامک زده و حرفشو پس گرفته و گفته دروغ گفتم منو ببخشید وقتی این خبر به گوش فرماندهی رسید اون سربازو خواستن و اون زد زیر همه حرفاش و گفته نه لوحه نویس بهم ۲۰روز پیش تجاوز کرده و منو محکوم کردن بدون هیچ مدرکی و به حرفام گوش نمیکنن و من از ترس آبروم سکوت کردم که امروز گفتن تبعیدی حالا موندم چکار کنم ناگفته نمونده طرف تو خدمت به بچه ها میداده و مفعول است و زن داره کمکم کنین

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات لواط به راحتی ممکن نیست و باید چهار شاهد عینی داشته باشد و یا متهم چها بار اقرار به این عمل نماید و تمام این موارد در صورتی است که پزشکی قانونی در معاینات صورت گرفته عمل لواط را تأیید کند. اتهام بدون دلیل موجب اجرای حد قذف برای تهمت زننده می شود. بهتر است همواره این عمل را انکار نمایید.